Нови оферти за Ето\'о

19:33
Нови оферти за Ето\'о
Техническият директор на Барселона Чики Бегиристайн призна, че "четири или пет отбора" се интересуват от нападателя на каталунците Самуел Ето\'о.

"Самуел трябва да се разбере с някой отбор и чак след това ще започнем преговори. Но първо той трябва да каже къде ще бъде щастлив. Когато разберем каква точно е ситуацията ще знаем какво да правим за напред", поясни положението Бегиристайн.

"Ако ще се съгласи да напусне Барса, то ще е в друг голям отбор. Ако получим добра оферта за него може да помислим за вариант да привлечем Емануел Адебайор от Арсенал или друг нападател на мястото на Ето\'о", заяви пред испанските медии Бегиристайн.

Междувременно стана ясно, че от италианският Рома са предложили 20 млн. паунда за камерунския нападател на Барселона. След като наставникът на каталунците Хосеп Гуардиола обяви, че повече няма да разчита на Ето\'о, от клуба поставиха цена от 30 млн. евро за него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
02.08.2008 12:21

То и с Ето'о и без него Барселона няма да прокопса докато не напражи добра халфова линия -със Шави,Иниеста,Хлеб или Кейта ще спрат Реал със Робен,Снайдер,Ван дер Ваарт,Робинио и евентуално мрънкалото Роналду....

dunavec
01.08.2008 23:57

Ето'о остава в Барса.
Точка по въпроса!